RCS opleiding op maat bij D'hoore Construct

Rcs Opleiding Dhoore Construct
Bij Ropamate bieden we niet alleen hoogwaardige producten aan, we investeren ook in het delen van onze kennis en expertise. Zo mochten we onlangs een in-house opleiding verzorgen bij D’hoore Construct. Tijdens deze opleiding kwamen ongeveer 25 collega’s van het bedrijf samen, variërend van werfleiders en projectleiders tot verschillende arbeiders. De focus van de opleiding? Ons projectsysteem RCS Fundering in de praktijk.  
 
We begrijpen maar al te goed dat de bouwsector vaak wordt geconfronteerd met uitdagende situaties op de werf, met name op het gebied van optimale waterdichting. Daarom hebben we in nauwe samenwerking met projectleider Pablo Willems van D’hoore Construct een reeks opstellingen gecreëerd die de meest voorkomende problemen nabootsen.  
 
Via demonstraties op deze opstellingen werden onze RCS Fundering producten in de praktijk toegepast om zo een waterdicht en duurzaam resultaat te bereiken. Van het waterdicht maken van funderingsaanzetten tot het aanwerken van dorpels en details. Het was de ideale gelegenheid om de kracht van ons product in een praktijkomgeving te tonen.  

Bij Ropamate geloven we sterk in samenwerkingen met bedrijven om de bouwsector vooruit te helpen. Het was dan ook een plezier om onze praktische kennis te delen met de medewerkers van D’hoore Construct. 

Samen streven naar duurzame en efficiënte bouwoplossingen. Daar doen we het voor! Bedankt D’hoore Construct voor de fijne en leerrijke samenwerking! 

Ook interesse om onze RCS projectsystemen in de praktijk te zien?

Als jouw bedrijf ook interesse heeft in een in-house opleiding over één van onze RCS projectsystemen, aarzel dan niet ons te contacteren. We staan altijd klaar om samen bij te dragen aan de beste resultaten voor jouw bouwprojecten.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons