Opleidingsdag voor Bouwonderneming De Roo

Opl De Roo 9

Het delen van kennis en uitwisselen van ervaringen vinden wij als partner in de bouw belangrijk. In het kader hiervan ontvingen we eind maart dan ook met plezier een team van 22 medewerkers van Bouwonderneming De Roo in ons opleidingscentrum te Zelzate.  

De dag ging van start met een grondige verkenning van onze RCS projectsystemen, waarbij zowel de theoretische aspecten als praktische toepassingen werden belicht. Vloeibare waterdichting van kelder tot dak, alsook gebruik van chemisch anker en verlijmen van gevelbekleding hebben voortaan geen geheimen meer voor de medewerkers van Bouwonderneming De Roo. 

Na een lekkere broodjeslunch stond een theoretische sessie rond het veilige gebruik van di-isocyanaten op het programma. Deze theoretische opleiding biedt waardevolle inzichten en richtlijnen voor het veilig hanteren van deze stoffen. 

Blij dat we als leverancier op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de groei en het succes van de collega’s van Bouwonderneming De Roo.

We blikken terug op een geslaagde opleidingsdag.

Ook op zoek naar een opleiding op maat voor jouw medewerkers? 
Wij verzorgen, zowel op locatie als in ons opleidingscentrum, praktijkgerichte trainingen rond onze verschillende RCS projectsystemen.

Voor meer informatie rond de mogelijkheden kan je een mail sturen naar events@ropamate.com.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons