B&R Bouwgroep zet in op in-house RCS opleiding

Opl Rcs B&r 10

Op vraag van B&R Bouwgroep organiseerden we afgelopen maand een in-house opleiding rond onze RCS projectsystemen. Onze RCS Dak, Repair, Fundering en Humidity werden uitgebreid toegelicht, waarbij zowel theoretische concepten als toepassingen in de praktijk werden behandeld.

Door dergelijke opleidingen te organiseren wil B&R Bouwgroep de kennis van haar medewerkers verder uitbreiden. Een initiatief dat we bij Ropamate alleen maar kunnen toejuichen. Net zoals bij B&R Bouwgroep hechten ook wij enorm veel belang aan het delen van kennis en het nauw samenwerken met onze klanten. Het is voor ons essentieel om dicht bij onze klanten te staan, zodat we hun behoeften beter begrijpen en onze producten en oplossingen voortdurend kunnen verbeteren. Daarom verzorgen we met veel plezier technische opleidingen, waarbij we niet alleen onze expertise delen, maar ook waardevolle ervaringen en inzichten uitwisselen.

Tijdens de opleiding waren zowel uitvoerende medewerkers als projectleiders van verschillende bouwbedrijven binnen B&R Bouwgroep aanwezig. De interactieve theoretische sessie en de praktijkgerichte training boden voor elke deelnemer de gelegenheid om de mogelijkheden en toepassingen van onze RCS projectsystemen te verkennen en praktijkgerichte vragen te stellen.

Als leverancier blikken we alvast terug op een geslaagde opleiding en willen we ook naar de toekomst toe blijven inzetten op dit soort initiatieven in samenwerking met onze klanten. Want volgens ons zijn kennisdeling en een nauwe samenwerking dé sleutel tot succes in ons streven naar excellentie binnen de bouwsector.

Benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via events@ropamate.com.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons