Nieuw in ons gamma

1. DryWipes (87201)
DryWipes zijn reinigingsdoeken voor allerhande gebruik, verpakt per 200 stuks in een handige dispenserdoos. DryWipes zijn snel absorberend en pluisarm. DryWipes zijn stevig en scheuren niet makkelijk, waardoor ze meermaals te gebruiken zijn. Beide zijden van de DryWipes hebben een verschillende structuur. De bovenzijde is iets ruwer, waardoor deze de grootste verontreiniging sneller zal wegnemen van handen, gereedschappen en oppervlakken. De gladde onderzijde zal nadien de laatste resten vuil verwijderen en het te reinigen oppervlak volledig proper maken.

2. RopaPaint
Kleuren: blauw (66151), geel (66161), groen (66171), oranje (66181), roze (66191)
RopaPaint is een gekleurde en fluorescerende markeerspray voor horizontale en verticale toepassingen. Te gebruiken voor het markeren van parkeergarages, speelplaatsen, fabrieken, wegen, industriële vloeren en sportterreinen. RopaPaint is ook geschikt op zand en sneeuw.

3. CompriWipe (87101)
CompriWipe is een compact verpakte en sterke reinigingsdoek gemaakt van 100% viscose. CompriWipe is stevig en scheurt niet makkelijk, waardoor hij meermaals te gebruiken is. Door zijn compactheid is CompriWipe ideaal mee te nemen in de (bestel)wagen en heeft u altijd een propere doek bij.

4. Ropaseal Bitum (25031)
Ropaseal Bitum is een universeel inzetbaar plasto-elastisch professioneel lijm- en afdichtingsmiddel op bitumenbasis met geselecteerde elastomeren. Hecht in het algemeen uitstekend op bitumen, steen, beton, hout, metaal, glas en zelfs op vochtige ondergronden. Ropaseal Bitum is ontwikkeld voor het repareren van lekken in daken en goten, alsook voor het verlijmen en afdichten van bitumineuze dakbedekking, dakprofielen, dakisolatieplaten en loodslabben zoals bij dakkapellen, schoorstenen en hemelwaterafvoeren.

5. Unifix M-02
Verpakkingen: 5kg (Q34926), 26kg (Q09092)
Unifix M-02 is een lijm gebaseerd op een waterige dispersie van een gemodificeerd polyvinylacetaat. Unifix M-02 is specifiek ontworpen voor allerlei houttoepassingen waarbij een snelle bevestiging en extreme sterkte belangrijk is. Unifix M-02 is gebruiksklaar, bruist niet op en droogt transparant op. De lijm heeft bovendien een korte klemtijd, loopt niet uit tijdens het klemmen en maakt geen vlekken in het hout, wat de snelheid en efficiëntie bevordert.

6. RopaZinc (65101)
RopaZinc is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. RopaZinc is op basis van meer dan 98% gelamelleerd en gemicroniseerd zinkpoeder, gemengd met gelamelleerd aluminiumpoeder (om de lichte kleur te bekomen). RopaZinc is stofvrij na 120 seconden, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. RopaZinc is hittebestendig tot 700ºC en garandeert een langdurende bescherming tegen corrosie en oxidatie, zelfs buiten. De bus is voorzien van een speciaal 360° ventiel dat een complete verneveling van de zink garandeert, zelfs in verschillende posities.

7. ConnectorBox (95020)
ConnectorBox is een compleet assortiment lasklemmen voor de elektrische installatie van een volledige woning, verpakt in een handig doosje. ConnectorBox is gevuld met lasklemmen van de nieuwste generatie, die 25% minder volume innemen dan de traditionele lasklem. Dankzij hun ‘mini’ design zijn de lasklemmen erg geschikt voor elektrische verbindingen in smalle ruimtes.

8. Connector
Verpakkingen: 2-voudig (95032), 3-voudig (95033), 4-voudig (95034), 5-voudig (95035), 8-voudig (95038)
Connector is een lasklem van de nieuwste generatie, die 25% minder volume inneemt dan de traditionele lasklem. Dankzij zijn ‘mini’ design is hij erg geschikt voor elektrische verbindingen in smalle ruimtes.

9. RopaConnect (95010)
RopaConnect is een kabelmof met (dubbele) aftakking, gevuld met een isolerende vulmassa voor het verbinden van kunststof-geïsoleerde laagspanningskabels. RopaConnect is gebruiksklaar en kan zowel binnen, buiten, ondergronds als bovengronds gebruikt worden.

10. Citrus Cleaner (60102)
Citrus Cleaner is een ontvetter, reiniger en activator in één. Dankzij z’n dubbele werking  ontvet hij niet alleen, maar activeert hij ook de ondergrond en zorgt daardoor voor een betere hechting van de kit. Uiterst geschikt voor ondergronden met een lage oppervlaktespanning. Citrus Cleaner kan worden gebruikt voor het verwijderen van kitresten, vetsporen, lichte oppervlakteverontreinigingen, alsmede lijm- en rubberresten.

11. Betamex (Q04317)
Betamex is een monocomponent cyanoacrylaat lijm op basis van een methoxyethyl cyanoacrylaat polymeer. Het is een secondelijm van de nieuwste generatie die geurarm is, geen oogvermoeidheid veroorzaakt en niet verbleekt door contact met vocht. Betamex verlijmt bovendien zowel poreuze als niet-poreuze materialen en blijft permanent elastisch.

12. Unifix Rapida (Q88005)
Unifix Rapida is een lijm gebaseerd op een waterige dispersie van een gemodificeerd vinyl polyacetaat. Unifix Rapida is specifiek ontworpen voor allerlei houttoepassingen waarbij een snelle bevestiging belangrijk is.

13. MultiFix PU Liquido (Q28480)
Multifix PU Liquido is een monocomponent PU-lijm zonder oplosmiddelen die verhardt door middel van de luchtvochtigheid en hoge treksterktes bereikt. Het zorgt voor een uitstekende hechting op hout, beton, cement, bepleistering, keramiek, steen, natuursteen enz. Multifix PU Liquido is zeer goed bestand tegen zoet en zout water (EN 204 D4), schuurbaar, overschilderbaar en vernisbaar.
Hechting na 24u: 63kg/cm².

14.Color Fix
Verpakking: 280ml (30301)
Color Fix is een twee-componenten verankeringsmortel voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers, wapeningsstaven, ankerhulzen, e.d. in zowel volle als holle bouwmaterialen, zoals beton, volle baksteen, holle baksteen, cellenbeton, natuursteen, gipskartonwanden, e.d. Het hars is blauw onmiddellijk na vermenging van beide componenten en kleurt grijs na uitharding.

15. Starterskit chemische verankering
Verpakking: 2 borstels, 1 blaaspomp, 1 veiligheidsbril, 1 paar handschoenen (30202)
De starterskit chemische verankering bevat alle benodigdheden voor de optimale voorbereiding bij het plaatsen van alle soorten chemische verankering in zowel holle als volle bouwmaterialen.

16. AIR-TIGHT Tape (71101)
AIR-TIGHT Tape is een enkelzijdige luchtdichte PE-film tape voor universeel gebruik die speciaal werd ontwikkeld voor het luchtdicht afsluiten van naden en kieren. Deze tape is voorzien van een speciale lijmlaag met extreem goede hechting op niet-polaire oppervlakken met lage spanning, waardoor hij toepasbaar is op bijna alle ondergronden. De PE-film drager bevat een interne vezelversterking die zorgt voor een hoge stevigheid en elasticiteit. De waterbestendige acryl lijmlaag is zeer goed bestand tegen veroudering.
25m per rol

17. Ropafloor MS
Verpakkingen: 20kg (80001)
Ropafloor MS is een elastische, monocomponent, oplosmiddelvrije parketlijm op basis van MSP die uithardt onder invloed van de luchtvochtigheid.

18. Ropasoap
Verpakking: 3000ml (86101)
De Ropasoap is een verzorgende handzeep op basis van sinaasappel met korrel.

19. Orbafoam PRO Energy (Q00075)
Orbafoam PRO Energy is een PU-schuim voor het vullen, verlijmen, afdichten en isoleren van alle soorten materialen. Dankzij z’n dichte celstructuur met hoge densiteit zorgt de Orbafoam PRO Energy voor uitzonderlijk goede isolatiewaarden en worden koudebruggen effectief en permanent geëlimineerd.

20. RopaFoamGun High Performance (90205)
De RopaFoamGun High Performance is een duurzaam schuimpistool, uitgerust met bolkraanadapter voor een hoger vermogen.

21. Hydrorepellent
Verpakkingen: 5L (Q00075)
Hydrorepellent is een kleurloze, waterafstotende vloeistof op basis van siliconeharsen en organische oplosmiddelen voor het beschermen en waterafstotend maken van allerlei soorten bouwmaterialen.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons